chi-pham-8uT6dwcLwKE-unsplash.png

Blogi

Innostuja

 

Kirjoittaja
Vilja Keskimäki

Olen sellainen innostuja, jolle on helpompaa sanoa kaikkeen “kyllä” kuin edes joskus “ei”. Vietän vapaapäiväni yhtä mieluusti surffitunnilla kuin vanhoja kirkonkirjoja selaten. Olenkin päässyt näkemään ja kokemaan kaikenlaista jännää niin työrintamalla kuin yksityiselämässänikin, mutta nyt haluan viimein keskittyä täysillä yhteen asiaan, siihen kaikkein rakkaimpaan - kirjoittamiseen.

Vuonna 2020 olin yksi niistä onnekkaista joilla oli hyvä vuosi. Pääsin toteuttamaan haaveeni ja käsikirjoittamaan työkseni. Nyt olen sitten eräänlaisessa tienhaarassa, josta lähtee polkuja vaikka minne, enkä aina ole ihan varma, mitä niistä seurata. Makaan kolmelta yöllä listaamassa erilaisia urapolkuvaihtoehtoja kattoon. Hakisinko rahoitusta mahdollisimman monelle omalle projektilleni, vaiko mukaan kaikkiin kiinnostaviin kirjoittajahuoneisiin? Kouluttautuisinko lisää, vai pitäisikö sittenkin etsiytyä pitchaus-kursseille ja osallistua kirjoituskilpailuihin? Hain mukaan mentorointiohjelmaan saadakseni neuvoja ja tukea henkilöltä, jota samat ajatukset ovat kenties joskus piinanneet, ja joka on löytänyt toimivan tavan luoda uraa. Uskon, että kokeneen kirjoittajan kanssa keskusteleminen auttaa ammatillisessa kasvussani valtavasti.

Mentorointiohjelman aloitusseminaari oli innostava ja inspiroiva. Olen kiitollinen ammattilaisista, jotka haluavat jakaa tietotaitoaan eteenpäin ja kertoa omista kokemuksistaan. Uskon, että ympäristö jossa voi sanoittaa myös epävarmuuksia tulematta tuomituksi on kaikkein otollisin oppimiselle. Odotan keskusteluhetkiä mentorini kanssa, ja yhtä paljon taidan odottaa kevättä!

DA5BE741-23E4-4E4A-BF27-2F9BAB31E0D3.JPG
 
vilja keskimäkiWIFT Finland