chi-pham-8uT6dwcLwKE-unsplash.png

Blogi

Pysähdys

 

Kirjoittaja
Vilja Savonlahti

Kevätaurinko häikäisee jo tervetulleesti, mutta ehdin vielä talven viimeiselle avantouinnille. Oloni ennen ensimmäistä mentoritapaamista on odottavainen ja toiveikas. Vuodesta 2018 olen toiminut Tuffi Filmsillä linjatuottajana ja ollut työputkessa, jonka aikana olen oppinut ja kehittynyt, mutta en juuri pysähtynyt. Odotan mentoritapaamisten olevan hetkiä, jotka pysäyttävät tarkastelemaan mitä olen tehnyt ja mitä kohti olen menossa.

Olen äärimmäisen onnekkaassa tilanteessa, kun työni kohdistuu kiinnostaviin, koskettaviin ja ajankohtaisiin sisältöihin, joiden takana voin seistä. Saan työskennellä kansainvälisellä tasolla, ihmisten kanssa, joita arvostan ja kunnioitan. Työyhteisöni on tiivis ja kannustava. Lähtökohdat ammatilliselle kehitykselle ovat siis erinomaiset. Koen kuitenkin tärkeäksi, etten ota oikeaan suuntaan kehittymistä itsestäänselvyytenä. 

Miten voisin kehittää omaa tuottajaidentiteettiä työni ohessa, ja toisaalta viedä työntekotapojani kestävämpään suuntaan jaksamisen kannalta? Kun pohdin tätä ja sanoitan ajatuksiani ja toiveitani mentorille, toivon niiden kirkastuvan myös itselleni. Mentori taas tuo asiaan objektiivisen näkökulman ja kokemuksensa, joka tukee tai haastaa omaa ajatteluani. Tästä olen kiitollinen jo nyt.

2-7.jpeg
 
vilja savonlahtiWIFT Finland